Kategorier
Styrelsemöte

Styrelsemöte 21 november 2019

I kväll torsdag 21 november har vi haft styrelsemöte i klubblokalen. Medverkande var Nils-Erik, Håkan, Christer, Jonas E och Jonas L. Här är ett utdrag av vad vi diskuterade på mötet.

Isfiskepremiär på Östra Nyasen

Vi kan tyvärr inte bestämma något datum för isfiskepremiären på Östra Nyasen på grund av det milda vädret. Datum bestäms när isen har blivit bättre. Vi kommer att annonsera på Facebook och på föreningssidorna i Ljusnan inför premiären.

I år kommer vi höja fiskekortspriset under premiärdagen till 120 kr. Detta för att priset på fiskarna har stigit de senaste åren. Priset på fiskekort har varit detsamma i nästan tio år och vi känner därför att det är dags för en liten höjning.

Vi skulle uppskatta om så många som möjligt kan betala fiskekorten med Swish på premiärdagen för att betalningen av fiskekort ska gå så smidigt som möjligt.

Angling efter gädda på Östra Nyasen

Fr.o.m. 1 mars kommer det vara tillåtet att angla efter gädda på Östra Nyasen. Även gäddfiskare ska köpa fiskekort. Det är viktigt att inga levande betesfiskar sätts ner i sjön.

Båtarna i Östra Nyasen

Några av båtarna har gått sönder och vi behöver försöka införskaffa nya. Vi ska ansöka bygdemedel från Länsstyrelsen i januari som vi hoppas ska kunna bidra till ett par nya båtar.

Vårlotteri

I våras anordnade vi ett båtlotteri och vi kommer att följa upp detta och anordna ett nytt lotteri framåt våren. Men denna gång kommer vi troligtvis inte lotta ut en eka utan vi ska försöka få tag på andra fina priser. Mer info om detta kommer längre fram mot vårkanten.